Suoramyynti

Posted on: helmikuu 16th, 2013 by eppu No Comments

Siehän tuolta jo varhman lujikki kuinka mureaa, maukasta ja marmoroituvaa tämä Anguksen liha on. Pöljiähän me oltais jos me annettais tämmönen aarre tuonne isoon teollisuuteen massaan hukutettavaksi. Niimpä me päätethin myyä se suohran sinulle; eihän me sitä tietenkhän isojen hinnoilla voija myyä muttei sinun silti tartte ittiäs kipiäksi maksaa –olhan laitettu hinnat niin että justhin elethän ja saahan Vito tankattua että pääshän kulkemhan messuja.

Tälle jalostuspuolelle tuo Pekka on oikein koulukki käyny ja valamistu vuona 2011 liha-alan ossaajaksi Lapin Ammattiopistolta. Vaikka met täälä Lapissa olhanki aika vaatimattomia niin kehumpa kuitenki, että sai ”poika” kolomosen paperit.

Hinnasto (voimassa toistaiseksi)

Perusboxi: 12,90 €/kg             

n. 6 kg jauhelihaa (pakaste)

n. 2 kg paistia

n. 2 kg pata-/keittolihaa

 

Myydään erikseen:        

Jauheliha (pakaste) 12,50 €/kg

Ulko- ja kulmapaisti 12,80 €/kg

Paahtopaisti 15,50 €/kg

Sisäpaisti 16,60 €/kg

Ulkofilé 31,00 €/kg

Sisäfilé 38,00 €/kg

Makkaraaki me tehhän ja myyhän eri tapahtumissa, Naamakirjassa eli Facebookisa me kerrothan missä kuljethan niin käykää tervehtimässä.

 

Jos sie kiinnostuit tuotteista niin ole yhteyssä joko telefoonilla tai moternisti sähköpostilla. Siehän ymmärrät ettei yhen lihakilon takia kannatte koko sonnia tappaa niin ootelhan aina teurastukset tillausten mukhan.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.